About

Mijn naam is Elise Wostyn en ben woonachtig te Bonheiden. Sinds twee jaar verblijf ik in Brugge, waar ik op HoWest de richting Toegepaste Architectuur volg.

Architectuur is een zoektocht naar perfectie waarbij duurzaamheid, ruimtegevoel en lichtinval centraal staan. Niet alleen heeft de ideale woonomgeving een directe invloed op de kwaliteit van het leven van zijn bewoners maar dient het ook een weerspiegeling te zijn van de persoonlijkheid van de bewoners. Het zijn vooral deze aspecten die me ontzettend boeien en tijdens de opleiding ben ik ontzettend gegroeid in het concretiseren van mijn ideeën alsook in het visualiseren ervan in effectieve bouwplannen.

Het streven naar esthetiek met als basis een doorgedreven vakkennis en oog voor details typeren mezelf als persoon. Dit uit zich ook in mijn vrije tijd waar fotografie, tekenen, reizen en de natuur centraal staan.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat de realisatie van gebouwen en woningen waar ik mijn steentje aan heb bijgedragen, me ontzettend veel voldoening zal geven in de toekomst.

Aarzel niet om me te contacteren via de contactpagina in geval u meer informatie wenst.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *